Skpat Projects

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es LOGO_LATRENCANOUS_MODERN_2020.png

RUTA DE LATRENCANOUS

Ruta de Latrencanous, es tracta d’un recorregut circular a peu per la Serra de Prades. Té 63 quilòmetres de recorregut i en ella coneixerem els racons més emblemàtics d’aquesta Serra, es pot realitzar sencera o per etapes segons el nostre nivell.


La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es LOGO_LATRENCANOUS_PEDALS.png

LATRENCANOUS PEDALS

Latrencanous pedals, es tracta d’una ruta circular amb bicicleta de muntanya per la Serra de Prades, amb un recorregut de 100 km es pot realitzar en el dia o combinar-la en diverses etapes segons el nostre nivell.


La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es la-mussara-xtrem.png

LA MUSSARA X-TREM

La Mussara X-Trem, es tracta d’una ruta circular per la Serra de Prades amb una bona dosi d’aventura, en ella combinarem diversos esports d’aventura com són l’escalada, via ferrada, barranquisme, espeleologia, orientació i senderisme. Es tracta d’un recorregut només per a gent experimentada i en la qual haurem de conèixer les diverses tècniques que s’utilitzen per a aquests esports.


La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es EL-TURBANTE-QUE-MAS-TURBA.png

EL TURBANTE QUE MÁS TURBA

El turbante que más turba, una ruta circular a bikepacking per la serralada de l’Atlas Marroquí, amb els seus 600 quilòmetres de recorregut ens portarà per alguns dels racons més bonics del Marroc.


La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es LA-MOLA-MOLA-2.png

LA MOLA MOLA

La Mola de Colldejou, es tracta de una ruta circular en què pujarem al cim de La Mola en tres ocasions, tot aprofitan els senders que pugen per totes les seves vessants, es tracta d’un bon entrenament per la pràctica del runer.