El Turbante que más turba

El Turbante que más turba, es tracta d’una ruta circular en bicicleta de muntanya per l’Atles Marroqui

Després d’uns dies pedalejant fort per l’Atles Marroquí, sorgeix aquesta ruta que recorre per les pistes i carreteres de la part central de la Serralada de l’Atles. Té 608 quilòmetres de recorregut i tretze mil metres de desnivell positiu acumulat, és tracta d’una ruta circular amb inici i final a la població de Demenat, és un recorregut dur i exigent ja que puja dos ports de muntanya de gairebé tres mil metres.

La ruta l’hem realitzat en 8 jornades ja que a nosaltres ens marcava el factor temps, l’ideal és fer-ho en un mínim de 10 o 12 dies per poder gaudir més dels seus paisatges i la seva gent, la cultura i la gastronomia.

No hi ha massa problemes per pernoctar, ja que anirem trobant Gites d’Etape i algun riad en alguns dels poblets pels que discorre la ruta, potser el tram més delicat en aquest sentit és el que va d’Imilchil a Azilal. Aquesta ruta l’hem batejat com “el Turbante que más turba”, està dedicada al nostre amic Carles, a què un conductor borratxo li va arrebassar la vida mentre s’entrenava per realitzar un altre dels seus viatges en bici pel món, a ell, que vint anys enrere durant el nostre primer viatge al Marroc, vam tenir el mateix somni …

Recorregut realitzat per Sergi Huguet i Skpat de l’14 a el 21 de Novembre del 2010.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es pdf.png

Descarrega’t el Road book de la ruta

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es wikiloc_100x100.png

Descarrega el track de la ruta

Mapa del recorregut

Powered by Wikiloc